top of page

OVER ONS

Met meer dan 35 jaar ervaring in land- en tuinbouwmechanisatie willen we met Kioti kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden.

Kwaliteit, betrokkenheid en service zijn dan ook onze kernbegrippen bij Kioti-trac. We willen graag samen met u kijken welke Kioti voor u de meest geschikte machine is. We verkopen alleen hoogwaardige producten en bieden een uitstekende service, zodat u jarenlang van uw Kioti kunt genieten.

Kioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren van uitstekende kwaliteit. Kioti biedt u dan ook 5 jaar fabriekswaarborg

Kioti bouwt tractoren die aan de hoogste normen en standaarden voldoen. Het is dan ook logisch dat Kioti de beste garantie biedt. Daarom geeft Kioti dan ook 5 jaar garantie*. Er bestaat dus geen twijfel over de kwaliteit van Kioti.

Het centrale Europese depot van Kioti is vlak bij de haven van Rotterdam gelegen. Er is een voorraad van 3 tot 400 Kioti tractoren en het onderdelen magazijn bevat 60000 verschillende onderdelen, met een hit-rate van 97%. Uw tractor of onderdelen worden dus steeds snel geleverd. Dit bewijst dat ook Kioti veel belang hecht aan zijn klanten.

*contacteer ons voor de voorwaarden

bottom of page