top of page

KIOTI

Logo garantie kioti.png

Kioti CS-serie 21-25pk

1 Tracteur Kioti CS tractor.jpg

MAKKELIJK TE BESTUREN - MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN - MOEILIJK TE VERSLAAN

 

Subcompact tractor, de ideale tractor voor al uw tuin werkzaamheden. De meest compacte Kioti tractor. Met een vermogen van maar liefst 21-25pk is dit de sterkste subcompact tractor in zijn klasse! Het instapmodel uit de Kioti stal. Veelzijdige subcompact tractor voor o.a. maaien, voorlader werk, trekken van een aanhangwagen en andere voorkomende werkzaamheden. Uitgerust met een nieuwe, krachtige Kioti 3-cilinder dieselmotor. 

5 jaar

garantie

(3000 uur)

aandrijflijn

garantie

Kioti CX-serie 25pk

1 Tracteur Kioti CX2510 tractor2.jpg

COMPACT - KRACHTING - GESCHIKT VOOR ZWAAR WERK

 

Compacte, krachige tractor, uitgerust met een mechanische of een hydrostatische transmissie en een zware motor met een vermogen van 25 pk. De hydrostatische uitvoering kan eventueel uitgevoerd worden met een originele fabriekskabine. Veelzijdige compacte tractor voorzien voor het werken in alle omstandigheden, waar een groter tractor niet kan komen. Uitgerust met een Kioti 3-cilinder dieselmotor, met groot vermogen en een laag brandstofverbruik. Deze tractor vervangt de vroegere CK2810. 

Logo garantie kioti.png

5 jaar

garantie

(3000 uur)

aandrijflijn

garantie

Kioti CK-serie 25-50pk

22 Tracteur Kioti CK tractor.jpg

ZWAAR WERK VRAAGT EEN STERKE TRACTOR

 

Kioti CK-serie is de meest succesvolle serie compact tractoren van Kioti, kenmerken zijn: Eenvoudige bediening, vlakke vloer, compacte afmetingen, laag eigen gewicht en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een aantal modellen kunnen met een hydrostatische transmissie uitgerust worden.
Recentelijk zijn aan deze serie ook een 25 en een 50 pk model toegevoegd compleet met fabriekscabine met airco. De CK2630 is nu iets groter enz waarder dan de vroegere CK2810.

Logo garantie kioti.png

5 jaar

garantie

(3000 uur)

aandrijflijn

garantie

Kioti serie DK 45-60pk

3 Tracteur Kioti DK tractor.jpg
Logo garantie kioti.png

COMFORTABEL - FUNCTIONEEL - KRACHTIG

De DK-serie is compleet, comfortabel en klaar voor elke klus die een krachtige compacte tractor vereist. Deze compacte trekker serie met hoge prestaties, variërend van 45 tot 58 pk, levert een indrukwekkend vermogen en soepele bediening in één betrouwbaar werkpaard.
Een aantal modellen kunnen met een hydrostatische transmissie uitgerust worden.

5 jaar

garantie

(3000 uur)

aandrijflijn

garantie

Kioti RX-serie 73pk

42 Tracteur Kioti RX tractor.jpg
Logo garantie kioti.png

MEER VERMOGEN, MEER FUNCTIES, MEER TREKKER

De Kioti RX-serie is het concept van de grotere serie compact tractoren van 73pk. Sterk en wendbaar.  Deze serie is uitgerust met 24 versnellingen vooruit, 24 versnellingen achteruit, volledig gesynchroniseerd, met hydraulische Power Shuttle (moeiteloos vooruit - achteruit), met een topsnelheid van 40 km/u. Optioneel uit te voeren met een moderne ruime cabine, met ruime instap en zoals gewend standaard met airco, een vlakke vloer en een uitstekend zicht rondom. Voorzien van een sterke en zuinige Kioti turbo motor met een hoog koppel.

5 jaar

garantie

(3000 uur)

aandrijflijn

garantie

Kioti HX-serie 90-115pk

Kioti HX.jpg
Logo garantie kioti.png

PURE KRACHT

De Kioti HX-serie is de zwaarste tractor uit de Kioti familie. Een handzame robuuste tractor met standaard een 32v/32a versnellingsbak. Ook is deze tractor voorzien van de welbekende hydraulische omkeer shuttle, 2 onder belasing schakebare powershifts en "E-Shift" voor het schakelen zonder te ontkoppelen, . Een volwaardige landbouw tractor met een Turbo Diesel motor van 3833 cc die maar liefst 90-115pk levert. Elektrisch inschakelbare aftakas met 3 verschillende aftakas toerentallen. Een hefvermogen van 4400kg maakt deze tractor breed inzetbaar. Moderne fabriekscabine met al de benodigde opties als airco, wis/was, getinte ruiten, passagiersstoel,...! Ook hydraulisch voorbereid voor eventueel een voorlader. De wendbaarheid en draaicirkel zijn enkele belangrijke kenmerken van de Kioti HX-serie

 

5 jaar

garantie

(3000 uur)

aandrijflijn

garantie

Kioti Mechron K9 transporter

62 Transporteur Kioti Mechron K9 transpo
Logo garantie kioti.png

VOLLEDIG UITGERUSTE, STERKE EN BETROUWBARE METGEZEL

Dit is een alleskunner, de Kioti Mechron K9. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Kioti Mechron K9 is dé transporter van een nieuwe generatie. Hij combineert kracht en kwaliteit met een stoer uiterlijk. Geraffineerd en comfortabel voor zowel bestuurder als passagiers. De Kioti Mechron K9 levert ultieme 4x4 prestaties op elke ondergrond. Dankzij de onafhankelijke wielophanging en brede wielbasis, levert hij een ongelooflijke stabiliteit voor een soepele rit over het ruwste terrein. De kleine draaicirkel en stabilisators garanderen u vloeiende bochten.

2 jaar

garantie

Kioti Zeroturn maaiers 22-25pk

82 Tondeuse Kioti Zeroturn maaier.jpg
Logo garantie kioti.png

KRACHT EN CONTROLE OM ELK SOORT GRAS AAN TE PAKKEN

De ZXR-serie is ontworpen voor “groot” particuliere of commerciële/professionele toepassingen. De ZXR en ZXC-SE zijn voorzien van een betrouwbare Briggs & Stratton motor. Gecombineerd met de Hydro-Gear®-transmissies leveren deze machines grootse prestaties. Er kan gekozen worden uit versterkte stalen maaidekken van 48 of 54 inch.

2 jaar

garantie

bottom of page