top of page

Maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op Kioti Tractoren

Wanneer je als fabrikant tractoren bouwt volgens de allerhoogste normen, dan zorgt dat voor een uitzonderlijke kwaliteit en kun je ook de beste garantie bieden. Daarom geeft Kioti standaard 5 jaar garantie* op nieuwe tractoren. Met de kwaliteit van een Kioti zit het dus wel goed.

Een garantie van 5 jaar is uniek in de tractor wereld. Een lange garantie betekent grote zekerheid, lagere gebruikskosten en een hogere restwaarde in de toekomst. Dit zijn zaken die voor u als professionele of particuliere gebruiker absolute meerwaarde bieden.

Op de andere machines krijgt u standaard 2 jaar fabriekswaarborg.

Service

Bij de ons is uw Kioti in goede handen. Uw behoefte staat voorop. We hebben het expertise in huis om onderhoud en reparatie uit te voeren aan uw tractor.

Onderdelen
Op een Kioti tractor kunt u altijd vertrouwen. De originele Kioti onderdelen voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen als de Kioti tractor. Wanneer u kiest voor originele onderdelen kiest u voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid. We willen u graag uitgebreid informeren.

*De 5 jaar garantie is van toepassing op tractoren verkocht vanaf 1 mei 2020. De garantie geldt de eerste 2 jaar op de gehele tractor, ongeacht het aantal draaiuren. In jaar 3 t/m 5 geldt de garantie op de gehele aandrijflijn, inclusief de motor, met een maximum van 3.000 draaiuren.

bottom of page